De zomer van
Ell Circo D'ell Fuego

Eindelijk zomer, tijd voor circus in alle vormen en maten.
Wij hebben heel wat zomerplezier voor jullie in de aanbieding.
BazelParkt_20210089.jpg

Voorstellingen

Benieuwd waar je deze zomer naar een voorstelling van ECDF kan gaan kijken?

 

Check onze tourplanning

Jasper Leonard-_LEO4337.jpg

Initiaties

Ook deze zomer trekken we richting verschillende Antwerpse pleintjes. Met onze initiaties dompelen we jong en minder jong onder in ons circusuniversum. 

Check onze pleintjesplanning

ECDF main V1,2.00_00_05_10.Still015.jpg

Vakantiestages

Benieuwd naar de circusstages tijdens de zomervakantie? Ze bieden je de kans om kennis te maken met ons aanbod. Er zijn nog enkele plaatsen vrij!

Check onze stageplanning

NOG OP ONS ZOMERPROGRAMMA

Sven-05-web.png

SUMMER COURSE CLOWNING MET SVEN VERELST
 

Van 4 tot en met 29 juli 2022 in Zaal Zirkus in Antwerpen

 

Tijdens deze diepgaande zomercursus Clowning gaan beginners én professionals gedurende vier weken samen aan de slag. Ze nemen hun gevoel voor humor in handen. Ze leren naar elkaar kijken, elkaar feedback geven en ze werken samen toe naar een open training voor publiek.

Meer weten

Facebook Post – 1.png

WHEEL JAM

 

16 juli 2022 in SPRK in Antwerpen

 

Dompel jezelf onder in de wondere wereld van het wiel en ontdek wat jij allemaal uit een Cyr Wheel of een Duits wiel weet te halen. Met workshops en trainingen van ECDF-trainers Jente & Hanne. Zij nodigen voor de gelegenheid ook twee externe toptrainers uit: Jule Petsch (D) - wereldkampioen Cyr Wheel in 2018 & Achim Pitz (B) - voorzitter van de Eupense turnvereniging en Belgische sterkhouder op Duits Wiel.

Meer weten

ScREWS - 04 B_0074_© Fotokultuur.jpg

SCREWS XL

 

Van 11 tot en met 21 juli tijdens Zomer van Antwerpen

 

In Screws XL van Alexander Vantournhout/Notstanding wordt het publiek langs een parcours van micro-performances gegidst. Van korte solo’s en duetten tot puntige groepschoreografieën. De performers halen de toeschouwers uit hun comfortabele zitje en zetten hen letterlijk in beweging.

Tijdens de voorstelling worden de volwassen performers bijgestaan door kinderen. Ell Circo D’ell Fuego staat in voor de samenstelling en de begeleiding van deze jonge artiesten. 

Meer weten