Wheel Jam

Zaterdag 7 januari 2023 in SPRK

Dompel jezelf onder in de wondere wereld van het wiel tijdens de eerste wintereditie van onze Wheel Jam. Het ideale moment om alles even op z’n kop te zetten en te ontdekken wat jij allemaal uit een Cyr Wheel of een Duits wiel weet te halen.

We voorzien workshops op maat van onze deelnemers. En we nodigen opnieuw enkele indrukwekkende gastdocenten uit.  Nadien is er tijd en ruimte om te free wheelen. Zullen er ook zijn: een DJ mét draaitafel en pizza’s als avondmaal.

 

Te gast tijdens deze editie

Tijdens deze wintereditie van onze Wheel Jam mogen we maar liefst drie externe toptrainers verwelkomen: Jef Everaert voor Cyr Wheel en Soesja Charmant & Mariël Dekker voor Duits Wiel.

Be there, or be square!

PRAKTISCH​

Voor wie? 

Voor iedereen (vanaf 12 jaar). Zowel beginners als gevorderden zijn welkom!

Waar & wanneer? 

​Op zaterdag 7 januari 2023 in onze trainingszaal in SPRK​​ (Toegang via Park Spoor Noord), Damplein 35, 2060 Antwerpen. 

  • 09:30: Opwarming

  • 10:00 - 12:15: Workshops 

  • 12:15- 13:15: Lunch

  • 13:15- 15:30: Workshops 

  • 15:30- 17:30: Free wheelen

  • 17:30 - 18:00: Stretch

  • 18:00: Pizza!

Kostprijs?

15 euro (exclusief wielvormig avondeten)

Wat neem ik mee? 

Voorzie losse, sportieve kledij. Breng je lunchpakket voor 's middags en voldoende drank mee.

INSCHRIJVEN

Schrijf je NU in voor onze Wheel Jam op zaterdag 07 januari. 

DE TRAINERS


 

Jente_gif.gif

Jente Besters - ECDF

 

Wanneer Jente (aka Marcel, aka JNT, aka Mr SAFE) in zijn Cyr Wheel stapt, durft hij al eens door te draaien. Niet dat we dat erg vinden.

Jente is sinds 2019 trainer van de les Cyr Wheel van ECDF. En hij doet dat zo goed dat zijn leerlingen ervan duizelen. Al kan dat natuurlijk ook aan dat Cyr Wheel liggen. 

Hanne_LR.gif

Hanne Pandelaers - ECDF

 

Sinds dit schooljaar geeft Hanne (aka Pandel) de les Duits Wiel of Rhönrad in onze trainingszaal in SPRK. Een absoluut unicum in Vlaanderen! Zelf traint Pandel al jaren op dit toestel en maakte ze er verschillende shows mee. Nu staat ze te popelen om haar kennis en kunsten door te geven. 

ONTDEK ONZE WHEEL-LESSEN

RoueCyr_edited.jpg

Op dinsdag van 20:00 tot 22:00
in SPRK

Roue cyr is een acrobatisch toestel dat bestaat uit een enkele grote ring. Het dankt zijn naam aan Daniel Cyr, die het opnieuw uitvond als een circusapparaat aan het eind van de 20ste eeuw. Niet te missen voor iedereen met een goed lichaamsbesef die eens iets nieuw wil proberen!

Lesgeld: 250 euro (basistarief)

Vanaf 12 jaar

GermanWheel.jpg

Op maandag van 18:00 tot 20:00
in SPRK

De les Duits Wiel - ook wel bekend als German Wheel of Rhönrad - is uniek in Vlaanderen, in geen enkele andere circusschool zal je wekelijks 2u lang kunnen oefenen op dit toestel.

Lesgeld: 250 euro (basistarief)

Vanaf 10 jaar

Deze les is intussen volzet. Er is een wachtlijst!

Foto: Richard De Nul