Bouw mee aan een (h)echte circusgemeenschap in Antwerpen

VRIJWILLIGERS

De vrijwilligerswerking van Ell Circo D'ell Fuego heeft een lange traditie.
Sinds jaar en dag kunnen we op heel wat helpende handen rekenen om mooie projecten te realiseren die toegankelijk zijn voor iedereen. Daarnaast bouwen we met de vrijwilligerswerking ook aan een (h)echte circusgemeenschap in Antwerpen. Het is dus niet alleen 'werken, werken, werken', maar vooral: samen dingen beleven en samen bouwen aan iets moois!

Vrijwilligers.jpg
ECDF ZOEKT VRIJWILLIGERS

De komende maanden staan er heel wat boeiende projecten op onze planning. Met als ABSOLUUT hoogtepunt MAD, het circusfestival dat we samen met Kunstenlab organiseren. We kunnen dus best wat hulp gebruiken...

Ben jij kandidaat? Laat het ons weten via ons online formulier. Je kan meteen je gegevens achterlaten zodat we je makkelijk kunnen contacteren en aangeven welke skills je zoal in de aanbieding hebt. 

SAVE THE DATES

Heb je ervoor gekozen om je aan te sluiten bij onze enthousiaste vrijwilligersploeg? Wow, bedankt! De komende maanden staat er alvast vanalles op het programma. Soms gaat het om kleine dingetjes, soms om grote projecten en soms willen we gewoon gezellig samen zijn. Via ons online formulier kan je aangeven op welke momenten je beschikbaar bent en wat je tijdens die momenten juist wil doen. 


Hieronder alvast overzicht!

Vrijwilligersmoment MAD Festival

Op zaterdag 11 december om 13:30 in Stormkop, Droogdokkenweg 4, 2030 Antwerpen)

 

Op zaterdag 11 december organiseren we nog een kleine vrijwilligersontmoeting, op de festivallocatie. Op die manier kan je alvast kennis maken met de locaties en kunnen we  enkele praktische zaken bespreken. Maar het is vooral de bedoeling om nog even gezellig samen te zijn. We voorzien dan ook graag een hapje en drankje!

 

Zal je’r zijn? Laat voor 7 december iets weten via deze link!

MAD

Van 3 januari tot en met 12 januari 2022 (in shifts)

Onder de vlag van MAD komen de werkingen van Wintervuur (Kunstenlab/Arenberg) en Acrobat (ECDF) samen in één groot festival, met conventie. Gedurende 4 dagen ontvangen we honderden circusliefhebbers om te trainen en duizenden bezoekers om voorstellingen bij te wonen.
We zoeken dan ook heel wat mensen die ons kunnen helpen om het festival op te bouwen, af te bouwen, mensen te ontvangen (info en tickets), runners, etc.

Meer info over MAD

Nieuwjaarsreceptie

Op zaterdag 22 januari 2022​

Terugkijken op een pittig najaar, het glas heffen en vooruitkijken naar het nieuwe jaar.