Bouw mee aan een (h)echte circusgemeenschap in Antwerpen

VRIJWILLIGERS

De vrijwilligerswerking van Ell Circo D'ell Fuego heeft een lange traditie.
Sinds jaar en dag kunnen we op heel wat helpende handen rekenen om mooie projecten te realiseren die toegankelijk zijn voor iedereen. Daarnaast bouwen we met de vrijwilligerswerking ook aan een (h)echte circusgemeenschap in Antwerpen. Het is dus niet alleen 'werken, werken, werken', maar vooral: samen dingen beleven en samen bouwen aan iets moois!

Vrijwilligers.jpg
ECDF ZOEKT VRIJWILLIGERS

 

Ben jij kandidaat? Ideaal! Stuur een mailtje naar lars@ecdf.be met daarin je gegevens zodat we je makkelijk kunnen contacteren. Geef daarbij gerust aan welke skills je zoal in de aanbieding hebt. 

SAVE THE DATES

Heb je ervoor gekozen om je aan te sluiten bij onze enthousiaste vrijwilligersploeg? Wow, bedankt! De komende maanden staat er alvast vanalles op het programma. Soms gaat het om kleine dingetjes, soms om grote projecten en soms willen we gewoon gezellig samen zijn. Via ons online formulier kan je aangeven op welke momenten je beschikbaar bent en wat je tijdens die momenten juist wil doen. 


Hieronder alvast overzicht!

Eindshow

Op zaterdag en zondag 14 & 15 mei

Op het einde van het jaar is het tijd om te laten zien wat we allemaal bijgeleerd hebben.

Familiedag

Op pinkstermaandag 6 juni 2022 in SPRK

 

Circus, ambiance en gezelligheid in gezinsverband. Voor buren, leden, (groot)ouders, broers, zussen, neven, nichtjes, nonkels en tantes...Kortom: iedereen is welkom!

Knutsel-/opkuisdag

Datum moet nog bevestigd worden - in SPRK

 

Onze trainingszaal wordt intensief gebruikt en heeft af en toe een groot onderhoud nodig.