Ell Circo D’ell Fuego heeft in samenwerking met de Antwerpse Circusschool en het Atlas Festival al vele artiesten en gezelschappen een creatieruimte kunnen aanbieden. Wij willen deze mogelijkheid blijven aanbieden aan de jonge beginnende artiesten en gezelschappen die nood hebben aan een creatieruimte in het Antwerpse.

 

We kunnen de residenties ondersteunen met technische kennis van materialen en decor, artistieke kennis omtrent het maken van een act of een voorstelling en het technisch ondersteunen bij het trainen van bepaalde circusdisciplines. 

Het artistieke klankbord van het netwerk rond ECDF is zeer uitgebreid, wat er voor zorgt dat de artiesten, mochten ze dat willen, altijd een luisterend oor en een kijkend oog kunnen hebben vanuit ECDF.

RESIDENTIES

Ondertussen in onze zaal

Door corona kunnen heel wat circuslessen niet doorgaan. De activiteiten in onze zaal zijn dan ook beperkt. Gelukkig kunnen professionele artiesten van die rust gebruik maken om nieuwe technieken uit te proberen. Dat zorgt voor indrukwekkend beeldmateriaal. En daar maken die acrobaten dan ook nog eens zélf een compilatie van! Geniet van de trainingen van februari!

Ben jij een professionele artiest (met een arbeidscontract) en wil je graag gebruik maken van onze zaal? Reserveren is verplicht en kan bij lars@ecdf.be

Bert & Fred by Jonah Samyn 1
Collectif Malunés
Hopla Circus Arena
Florian Brooks
Acrobarouf
Nafsi Acrobats (Kenya)
DOCH
Basculecollectief
Project Simians
Sweatshop
Penguin Production
Circolombia
Akoreakro
Cheap Clowns
Jesse Huygh
Le Botrio
Entre Senore
Le.DiamonDuo
Triotequiro
Compagnie Tête D'enfant