Proefles Acro-porté Collectief

Maandag 12 september 2022 in SPRK

Gloednieuw in ons lesaanbod  voor jongeren & volwassenen: Acro-porté Collectief met Mieke & Korneel.

Je leert er dragen & vliegen, gooien én vangen. We gebruiken de kracht en de veiligheid van de groep om verschillende acro-porté technieken aan te leren. Goed om weten: je hoeft niet met een vaste partner naar deze les te komen. Én zowel beginnende als gevorderde acrobaten kunnen aansluiten. Iedereen vanaf 14 jaar kan zich inschrijven voor deze les die vanaf 19 september elke maandag om 20:00 zal plaatsvinden in onze trainingszaal in SPRK.

 

Wat moet ik daarvoor kunnen?

En hoe ziet zo’n les eruit?

Is het eigenlijk wel iets voor mij?

 

Er is maar één manier om dat te ontdekken: gewoon doen. Tijdens onze GRATIS Acro-porté proefles op 12 september, bijvoorbeeld. Dan voorzien onze trainers Mieke en Korneel een introductieles met vliegende groepsacro en basisposes voor geïnteresseerde nieuwkomers. En ze zijn beschikbaar om vragen die je nog hebt te beantwoorden.

PRAKTISCH​

Voor wie? 

Voor iedereen (vanaf 14 jaar). Zowel beginners als gevorderden zijn welkom!

Waar & wanneer? 

​Op maandag 12 september 2022 van 20:00 tot 22:00 in onze trainingszaal in SPRK​​ (Toegang via Park Spoor Noord), Damplein 35, 2060 Antwerpen. 

Wat neem ik mee? 

Losse, sportieve kledij en veel goesting. 

Inschrijven? Nog vragen? 

Niet verplicht, maar wel handig als je een RSVP stuurt via ons Facebook-event. Kom zeker op tijd, dan kunnen we meteen met z’n allen aan de slag.

Nog vragen? 

Nog vragen? Laat het weten aan mieke@ecdf.be

DE TRAINERS


 

Mieke_LR2.gif

Mieke Gielen

 

Voor iemand die zo vaak de lucht in wordt gekatapulteerd, is Mieke heerlijk down-to- earth. Als ECDF-ancien staat ze mee in voor de pedagogische coördinatie van de circusschool en geeft ze les aan alle mogelijke leeftijden en niveaus. Maar porté, is haar passie, laat dat duidelijk zijn. 

Korneel_LR.gif

Korneel Willem

 

Korneel, die barst van tools en talent! Naar ’t schijnt is hij mega constructief. Wat van pas komt als je in de porté-les aan de bouw van een menselijke piramide begint. En hij staat in voor 50% van DUO.NU waarmee hij duo-acts naar een hoger niveau tilt.  

ONTDEK ONZE LESSEN ACRO-PORTÉ

APC.jpg

Op maandag van 20:00 tot 22:00
in SPRK

In deze les gebruiken we gebruiken de kracht en de veiligheid van de groep om verschillende acro-porté technieken aan te leren. Samen gooien en klimmen we doorheen het jaar hoger en hoger, terwijl we onze porté-skills verder ontwikkelen.  

Lesgeld: 250 euro (basistarief)

Vanaf 14 jaar

FB-ECDF_MAD-Festival_20220108_117j.jpg
Partneracrobatie

Op dinsdag van 20:00 tot 20:00
in Maris Stella Borgerhout

In deze les gaan we dieper in op verschillende technieken binnen de partneracrobatie. Disciplines die aan bod zullen komen zijn: banquine, hand-to-hand, icarian games, liggend basen (L-base) en staand basen (S-base), toss the flyer, 3-men-high (colonne à trois) en dynamische acro porté. 

Lesgeld: 250 euro (basistarief)

Vanaf 10 jaar