OPTREDENS

Op zoek naar een optreden, een act of een volledige voorstelling? Wij hebben sowieso iets spectaculair voor jou in de aanbieding!
Nog nieuwer!

The show must go on

Ode aan de poging
 

Een voorstelling vol onvervalst enthousiasme, partneracrobatie, humor en live muziek. Poging na poging, van miskleun tot bijna succes blijven beide artiesten het beste van zichzelf geven.

 

Ze worstelen zich door een bos van verstrengelde ledematen. Geknoopte muziekkabels, wilde acrobatie en vervormde gitaar riffs, wat er ook gebeurt de voorstelling gaat door!

Nieuwer dan nieuw

Pour toi, Erik
 

Twee spelers samen op scène
maken de oversteek
naar elkaars terrein. 

 

Van vol hout een ding
uitpakken met noten en balken.

Bellen, een bol en een balle’ke.

Fantastic Flying Fuego's

We nodigen het publiek uit in ons fantastisch vliegend universum. Onze dappere acrobaten tonen de meest spectaculaire kunsten en geven het publiek nadien de kans hen te vergezellen. Met de vliegende trapeze van
Ell Circo D'ell Fuego op uw evenement of festival brengt u één van de meest spectaculaire circustechnieken in Vlaanderen. Gedurende 4 uur (kan ook korter) wisselen we spectaculaire demonstraties af met 'luchtdopen' voor iedereen die wil: kinderen, jongeren en volwassenen. Vanaf 10 jaar.

The Great Escape

Alles draait om twee personages: de ontsnappingskunstenaar en zijn assistent. Deze twee heren hebben zich laten inspireren door de grote Harry Houdini. Tijdens deze hilarische circusvoorstelling zal er tot driemaal toe een onmogelijke ontsnapping plaatsvinden. Dit allemaal overgoten met veel drama, acrobatie en humor. De show speelt zich af op en rond een omgebouwde aanhangwagen. Rep je naar het plein! Want sinds 1900 werden deze ontsnappingen nooit meer op straat vertoond. Spanning en spektakel verzekerd!

Patrick Lemineur - 5.jpg

La Familia D'ell Fuego

 

Ell Circo D'ell Fuego staat aan de bron van heel wat circustalent in Vlaanderen. Een deel van de succesvolle pedagogie is gestoeld op de kruisbestuiving tussen professionele artiesten en aanstormende jongeren.

 

Tijdens La Familia D'ell Fuego krijgt het publiek verschillende korte, krachtige acts te zien. Een gevarieerde waaier aan disciplines en niveaus: van een professionele oud-leerling op de bascule tot een beloftevolle jongere met 'hoop diving'.

JEC06734_edited_edited.jpg

Houd me vast

 

'Houd me vast' is een voorstelling over liefde, passie en relaties, loslaten of net vasthouden, intimiteit en kwetsbaarheid.

 

De voorstelling vertelt het verhaal van een koppel met hun ups en downs, hun dromen en angsten. Dit alles met live muziek, dans en luchtacrobatie.

DSCF5643_edited.jpg

Nocte Volatus

 

De grond is het territorium van de mens. De lucht is voorbestemd voor dingen die kunnen vliegen. Overdag voelen mensen er zich op hun plaats, maar 's nachts zijn er geheimen en mysterieuze situaties waar mensen geen vat op hebben. De grens en verbinding tussen de mysteries van de nacht en de onwaarschijnlijkheid van vliegen, is waar deze korte act over gaat.

 

Jef Kinds neemt je mee in zijn mysterieuze donkere wereld waar vliegen misschien wel mogelijk lijkt...

P7310869_edited.jpg

Technitis

 

Technitis is een knotsgekke familievoorstelling over wat er gebeurt wanneer techniek ons leven overneemt en hoe we hiermee om kunnen gaan: een erg hedendaags thema in een tijd waarin we non-stop verbonden zijn, afhankelijk zijn van van allerlei apparaten en de wereld steeds sneller lijkt te gaan.

 

Vilja Duo en Kris Doms zetten dit verhaal op ludieke wijze om in beeld, door een combinatie van origineel gecomponeerde en live gespeelde muziek, luchtacrobatie, dans en visuele humor.