OPTREDENS

The Great Escape

Alles draait om twee personages: de ontsnappingskunstenaar (Ben de Vroey) en zijn assistent (Louis Van Der Waal). De wisselwerking tussen de perfectionistische boeienkoning en zijn nonchalante hulpje zorgt voor gevaarlijke en grappige situaties. Het decor bestaat uit een aanhangwagen, waarop een aquarium is geïnstalleerd. Rond het aquarium bevindt zich een metalen frame dat dienst doet als hangbrug. 

 Er zullen drie ontsnappingstrucs te zien zijn tijdens de voorstelling.

Balls In Buckets - Jason van Lith & Michaël Lamiroy

Jason van Lith begon bij het Antwerpsecircuscollectief Ell Circo D’ell Fuego, dat hem inspireerde om op zoek te gaan naar zijn eigen manier van jongleren. Deze zomer studeerde hij 'cum laude' af aan Codarts, Hogeschool voor Circuskunsten.

Balls in Buckets is het inventieve resultaat van vijf jaar onderzoek naar emmers als jongleerobject. De emmers, in combinatie met een goed aantal ballen, opende een wereld van mogelijkheden. Hoe ver reikt het mogelijke en hoeveel kan je vertrouwen op geluk? Onder muzikale begeleiding van Michaël Lamiroy, en zijn Fender Rhodes Mark II, wordt het publiek meegenomen op een reis door de wereld van een jongleur; een spannende plek, waar alles kan misgaan. 

Please reload