De Warmste Circusschool

Voor 'De warmste week' van Studio Brussel hebben wij vanuit Ell Circo D'ell Fuego ook ons steentje bijgedragen. Op zondag 23 december hebben wij het pakhuis omgetoverd tot de warmste circusschool. Dit zorgde voor een schitterend bedrag van welgeteld €1650! 

WAT HEBBEN WE GEDAAN? 

  • 9u: de deuren van het pakhuis gaan open. Iedereen is welkom. 

  • 10u: start van de eerste twee lessen

    • Ouder/kind: Een circusles samen met je (klein)kind (4-8 jaar) is ideaal om jullie band te versterken en samen te spelen. Bovendien kadert het perfect binnen het kader van een gezellige, warme circusschool! 

    • Hard ‘core’ circus: een les cardio en krachttraining, toegankelijk voor iedereen. We warmen ons lichaam letterlijk op voor de warmste week! 

  • 12u: start van de Familie les! Altijd je broer, zus, neef, nicht, tante, nonkel, mama, papa… al eens mee willen slepen naar de circusles?! Dit is het moment! Kom samen twee uur les volgen!

  • 14u: opnieuw een hard ‘core’ circus les voor zij die hun lichaam een cadeautje willen doen! 

  • 15u-18u: VRIJE TRAINING!! Toegankelijk voor iedereen! Wil jij graag aan iemand van je vrienden of familie eens laten zien waar je getraind wordt tot leeuw? Wil je hen graag leren jongleren of trampoline springen? Kom dan zeker langs!

  • 18u: optreden

Wanneer je deelneemt aan de lessen of aan de vrije training, vragen we om een vrije bijdragen in onze prachtige warmste week-pot te steken. Voor de lessen vragen we ook om even een seintje te geven als je graag deelneemt, door een mailtje te sturen naar inne@ecdf.be. Voor de vrije training is dit niet nodig. 

Naast de lessen en de vrije training, wordt de bar ook opengehouden voor zij die graag van de zijlijn toekijken en om de dorst van alle vurige leeuwen te lessen/temmen. Het kan buiten frisjes zijn op 23 december, maar een vuurkorf of twee voor de deur zorgen voor aangename plekjes om een babbeltje te kunnen doen. Daarnaast is er ook een foto booth aanwezig om een echt circusfamilieportret te laten maken!

Tot slot willen we ook op andere manieren de mogelijkheid bieden om je steentje bij te dragen aan onze warmste circusschool. Ben je een expert in het maken van warme choco? Doe je graag mee aan de ketnetkoekenbak? Voorzie je graag een brunch voor de vroege vogels of heb je een ander zot idee?! Zalig! Laat even weten wat je graag zou doen (inne@ecdf.be) en dan maken we er samen werk van! Ook vrijwilligers die zich graag mee inzetten voor één van de bestaande ideeën zijn van harte welkom.

De opbrengst schenken we via Music For Life aan Kras Jeugdwerk! Kras is een Antwerpse organisatie die zich inzet om vrijetijdsbesteding toegankelijk te maken voor alle kinderen en jongeren. Ell Circo d’Ell Fuego en Kras werken al jarenlang samen bij het organiseren van wekelijkse circuslessen voor kinderen en jongeren uit de buurt.

Kom dus allemaal zeker af en breng zo veel mogelijk familie en vrienden mee, zodat iedereen kan zien hoe warm onze circusschool is!