MAD FESTIVAL

Op 22 december besliste het Overlegcomité over nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Daardoor kan MAD Festival begin januari niet doorgaan. Na de beslissing van de Raad van State over de heropening van de cultuursector hebben we de optie om het festival alsnog te laten doorgaan grondig bekeken. Maar een festival is geen zaal waarvan de deuren gesloten en dan weer geopend kunnen worden. De technische en productionele machine die op 22/12  tot stilstand kwam, kan niet zomaar opnieuw worden opgestart. Met de residenties en MAD on tour houden we de MAD-vlam brandend.
MAD-ON-TOUR_edited.jpg

Op zaterdag 8 januari trekken onze trainers met een mobiele MAD-karavaan naar verschillende circusateliers in Vlaanderen en Brussel. Ook in SPRK voorzien we een GRATIS aanbod aan circustrainingen voor ECDF-leden met een conventieticket. Inschrijven kan via ons online inschrijvingssyteem

OP HET PROGRAMMA IN SPRK

We starten op zaterdag 8 januari om 09:30 en sluiten af om 18:00. Het programma is intussen klaar. Per tijdsblok kan je kiezen uit 2 workshops. In het laatste tijdsblok zelfs uit 3! Breng een eigen lunchpakket mee voor tijdens de middagpauze. 

COVID SAFE

Ook tijdens MAD on tour doen we er alles aan om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren. Om deel te nemen heb je een CovidSafeTicket (vanaf 12 jaar) nodig. Je draagt ook een mondmasker. Tijdens de workshops mogen de mondmaskers uit. Last van Covid-symptomen? Bescherm de andere deelnemers en blijf thuis. 

HAD JE TICKETS VOOR MAD FESTIVAL? 

Alle tickets voor MAD Festival zullen worden terugbetaald. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Ze hoeven zelf geen actie te ondernemen.

Ga naar de website van MAD

MAD is een samenwerking tussen Kunstenlab en Ell Circo D’ell Fuego, met de steun van de Vlaamse Overheid en stad Antwerpen.

Logo Vlaamse overheid
Logo Stad Antwerpen