Van 1 tot 31 maart 2022

Jeugdboekenmaand

Kom je superkrachten trainen in onze trainingszaal in SPRK

Helden & schurken

Van 1 maart tot en met 31 maart 2022 vieren wij vrolijk mee met de 51e editie van de Jeugdboekenmaand. Dit jaar is het thema Helden en Schurken en verandert de stad Antwerpen in een heldenfabriek waarin jij jouw superkrachten kan trainen. Heel wat bibliotheken, musea, cultuurhuizen en organisaties bieden inspirerende activiteiten aan. Bij elke deelname verdien je een superkracht en spaar je jouw eigen heldenpaspoort vol.


Een superheld weet van wanten met zijn/haar lichaam. Net zoals een circusartiest! Ontdek je verborgen talenten en ren, spring, vlieg, rol, duik, val zoals je dit nog nooit hebt gedaan! Geen betere plek dan onze trainingszaal in SPRK (Park Spoor Noord) om bewegingskracht te komen trainen. Reserveer snel je plekje om mee te komen trainen op één van de volgende momenten. 

  • Voor kinderen van 6 tot 12 jaar op donderdag 10, 17 of 24 maart telkens van 16:30 tot 18:00. 

  • Voor kinderen vanaf 10 jaar op vrijdag 11, 18 of 25 maart telkens van 16:30 tot 18:00. 

Na de training krijg je een stempel. Bij drie stempels kan je een heldendiploma en een gadget afhalen bij jouw bib. 

Praktisch

Kostprijs

Gratis

Plekje reserveren

Stuur een mailtje naar info@ecdf.be*

* Je bent zeker van je plek als je een bevestigingsmail krijgt. Reserveren kan tot 48 uur voor de start van de activiteit. De plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is sowieso de boodschap. 

Waar? 

Trainingszaal Ell Circo D'ell Fuego (SPRK)

Damplein 35
2060 Antwerpen

Ingang via Park Spoor Noord (hoek gebouw)

Deze activiteit maakt deel uit van de Jeugdboekenmaand. Dit jaar is het thema “Helden en Schurken”.  Druk je Heldenpaspoort af, train je superkracht, verzamel zo stempels en ruil je bestempelde Heldenpaspoort in voor een Heldendiploma en een gratis gadget! www.ontdek.antwerpen.be/jeugdboekenmaand.  Pow! Pow!

Stralende A.jpg
Logo.jpg