Extreme Convention

De Extreme Convention stond bekend om zijn breed aanbod van circustechnieken en de hoge kwaliteit van lesgevers. Het aanbod vloeide jaar na jaar voort uit de aanwezige deelnemers, artiesten en lesgevers van de vorige edities. Dit maakte deze conventie zo sterk, het feit dat de hele internationale circusgemeenschap Extreme een warm hart toedroeg en dat er telkens nieuwe en verfrissende ideeën naar de oppervlakte borrelde.

De brede waaier van acrobatische technieken die Extreme Convention aanbood zijn uniek in Europa en misschien zelfs in de wereld. Artiesten, trainers en gemotiveerde leerlingen maakten al tien edities lang van Extreme Convention een onvergetelijk moment. De uitwisseling tussen de amateurs, professionelen en studenten kon je nergens zo goed proeven als hier. Circusartiesten ontmoeten elkaar het makkelijkste al trainend of op de dansvloer! 

Extreme Convention werd 10 jaar lang georganiseerd met enorm veel succes. Sinds 2019 koos ECDF ervoor om met een nieuw concept te komen: Acrobat Festival.

Met steun van: