Acrobatisch bewegen

Lessenreeks van 7 lessen in november en december 2022

Dit circusjaar werken we aan een nieuw concept: de lessenreeks Acrobatisch bewegen. Ideaal voor iedereen vanaf 16 jaar die zich gedurende een korte periode wil onderdompelen in een acrobatische techniek. Starten doen we met de lesmodule Acrodans met Jules Seizart.  

WAT KAN JE VERWACHTEN? 

 

In deze module herontdekken we het snijpunt tussen acrobatie en breakdance. Dat doen we met een hedendaagse blik. We verdiepen ons in grondoefeningen, footwork moves, slides en spirals terwijl ons lijf freestyle-gewijs door de ruimte beweegt, op zoek naar onze eigen flow. Muziek en improvisatie bepalen de richting van onze acrobatische energie.  

Acrobatisch_Bewegen_PortretTrainer.jpg

Foto: India Lange 

WIE IS JULES SEIZART? 

Jules Rozenwajn, aka Jules Seizart, begon met breakdancen toen hij 14 was. In 2017 sluit hij zich aan bij Compagnie Abis/Julie Carlier, waarmee hij hedendaagse breakdance performances opvoert in België, Luxemburg en Parijs. Hij is ook actief bij No Way Back van Milan Emmanuel met wij hij verschillende projecten uitwerkt. Zoals ABSTRKT dat tot de productie van zijn Graffiti/Dans-solo Layers leidde.

 

Als kunstenaar is Jules continu op zoek naar manieren om zijn dans te verrijken. Tijdens deze lessenreeks nodig hij jullie uit om hetzelfde te doen.

PRAKTISCH​

Voor wie? 

Wie mee wil doen met deze lessenreeks moet minstens 16 jaar zijn en kan zonder problemen een voor- en achterwaartse koprol en een radslag uitvoeren. Je moet ook dynamisch op je handen kunnen staan. Nog belangrijker? Gemotiveerd, open en nieuwsgierig zijn om mee te doen!

Waar & wanneer? 

​Zeven lessen op donderdag 10/11, 17/11, 24/11, 1/12, 8/12, 15/12, 22/12, telkens van 18:00 tot 20:00 in onze trainingszaal in SPRK (ingang via Park Spoor Noord)

Kostprijs? 

100 euro

Wat neem ik mee? 

Losse, sportieve kledij en een drinkbus met voldoende water voor tussendoor. 

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor deze module van 7 lessen kan vanaf vrijdag 16 september 2022. 

Foto: Gregory Dallemagne